Chiro Bingo

Chiro Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Als je iemand van de Chiro tegenkomt, een gesprek starten waarbij het lijkt dat jullie elkaar al jaren kennen, Iets nooit meer willen eten of drinken omdat je er een overload van kreeg in de Chiro., Studeren of in de tuin werken? In je Chirokleren, natuurlijk!, Kussen op Chirocursus, dat hoort er toch wat bij!, Voor jou zijn er drie soorten schoenen: deftige schoenen, gewone schoenen en Chiroschoenen!, Als je regen hoort trommelen op het dak terwijl je in je bed ligt, hoor je flarden van het Bivaklied voorbijflitsen., Je kamer, kot of huis pas opruimen als je beseft: het is hier erger dan in een Chirolokaal., Als je buiten de Chiro moet samenwerken met iemand, kiezen voor iemand uit een jeugdbeweging., Je hebt vuile kleren en dan heb je Chirovuile kleren., Paars, geel, groen, rood, blauw en oranje; dat is toch een logische volgorde?, Ergens spontaan een zangstonde beginnen omdat je je verveelt Een megagrappige danspas geleerd van iemand uit een andere Chirogroep, Een hele collectie balpennen en alcoholstiften hebben liggen omdat die nog in je zak zaten., Stiekem graag pipi doen in het bos of op een hudo., Een stille groep kinderen? Die zijn iets aan het uitspoken!, Al eens geroddeld over de tradities van een andere Chirogroep omdat je ze echt absurd vindt, Als je nicnacjes ziet: je afvragen hoeveel je er in je mond kan steken., Ambriage (of Startdag) of een Chirocursus? Daar doe ik zeker aan mee!, Je hebt minstens twee littekens overgehouden aan Chiroactiviteiten., Er is moe, heel moe, en moe na het kamp., Een nieuwe Chirovriend(in) gemaakt op cursus, Je vindt vrijwilligerswerk vanzelfsprekend en bent verbaasd als er geen helpers gevonden worden in andere organisaties, Een klein beetje jaloers zijn als iemand op kamp of op Chiroweekend vertrekt, Als je de naam van een dorp hoort waar je op kamp ging, moet je dat vermelden. Het is sterker dan jezelf. and Een conflict op school of op het werk? Dan denk je altijd aan een situatie binnen je leidingsploeg en los je het onmiddellijk op..

More like this:

Bingo ABA | Online vergader bingo | I WANT TO GET TO KNOW YOU!! | Kaj & Charley's Bruiloft Bingo | Kaj & Charley's Bruiloft Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.