Menneske bingo

Menneske bingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: Jeg har over 30 par sko, Jeg trener mer enn 4 ganger i uken, Jeg er god på å lage mat, Jeg har tvilling-barn, Jeg har barn som er over 20 år, Jeg har hatt/har mine egne barn i nhg jeg jobber i, Jeg har hund som kjæledyr, Jeg har jobbet i BHG i mer enn15år, Jeg er fotball fan!, Jeg hater kaviar, Jeg kan spille et instrument, Jeg tar t banen til jobb, Jeg ble nettopp 40 år!, Jeg har nettopp pusset opp hjemme, Jeg bor ikke i Oslo, Jeg har barn under 10 år, Jeg har vært i 3 verdensdeler, Jeg er flink til å male, Jeg er under 167cm, Jeg har bodd i Alta, Jeg drikker heller et glass vin enn å trene, Jeg er ikke født i Norge, Jeg elsker sylt agurk, Jeg er vegetarianer and Jeg handler/selger mye på Finn.no.

More like this:

SENTIO LARVIK | UKM | Finn en person (helst en du ikke kjenner) som... | Finn en person (helst en du ikke kjenner) som... | Finn en som

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.