leren zichtbaar maken

leren zichtbaar maken Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: ik werk op het meander college, ik werk op het Ichthus College, ik ga meestal skiën in de voorjaarsvakantie., ik vind vliegen leuk., ik hou van schaatsen., ik werk op het CCC, ik werk op talentstad, ik ga aan de slag met differentiëren., ik hou van opera., ik heb een masteropleiding gedaan., ik werk op het TAK, ik heb meer dan 2 kinderen, ik heb vragen voor leerlingen., ik werk zelf altijd met lesdoelen., ik werk op jena xl, ik heb de dikke versie van "John hattie' gelezen., ik ga aan de slag met formatief leren., ik heb vragen voor ouders., ik bespreek de leerdoelen met de leerlingen., ik werk op het vechtdalcollege, ik ben vaker in Australië geweest., ik heb een boek gelezen over formatief leren., ik heb een concrete opdracht gekregen. and ik ga aan de slag met formatief toetsen..

More like this:

Stop! Is jouw website zwetsbestendig? | Onderwijs ontwikkelen | differentiatie bingo | Leesbingo | Proactieve Bingokaart

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.