Pelillisyysbingo-napauta kuulemaasi asiaa

Pelillisyysbingo-napauta kuulemaasi asiaa Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Leikki on asenne, Taikapiiri luo illuusion kuvitellusta maailmasta., Simulaatio ja vakava Peli mallittaa todellisuutta sellaisenaan., Pelin laadun määrittelee pelaajan kokemus, Aika on suhteellinen käsite, Jotain omaa, lainattua ja sinistä, Pelin koukku houkuttelee pelaajan pelaamaan., Avaintekijä kertoo, mitä kannattaa pelillistää., Flow syntyy, kun haasteet ja osaaminen on oikeassa suhteessa., Viiden tunnin tyhmät osoittaa, että vapaus edistää osaamista., Dopamiini ja hyvinvointi, Badget on merkki, joka ansaitaan keräämällä suorituksia., Pelillisyys luo positiivista stressiä, hard fun!, Hyvä kokous ei ole liian pitkä., Työpäivä on jaettu haukkapaloihin, Vaihtelu luo mielikuvan ajan nopeasta kulumisesta, Tekemisen uudelleen määrittely muuttaa asennetta., Muutos vaatii muutosta asenteissa ja tunteissa, Tarina on oma tapamme tietää asioita, Kertaus ei ole opintojen äiti, vaan vaihtelu., Pelaa vieraspelejä(siis työpelejä)., Priorisointi tarkoittaa, että teet vain yhtä asiaa kerrallaan, monta peräkkäin. and Sinua on vain yksi. Millainen on sinun karttasi?.

More like this:

Pelillisyysbingo-napauta kuulemaasi asiaa | KT-bingo | Bingo | ENA7 Conjunctions Bingo | ❀CSE:n hupimielinen kesäjuhlabingo❀

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.