GITO-Bingo!

GITO-Bingo! Bingo Card
Preview

This bingo card has 16 words: Maak een gezonde snack (foto!), Maak met behulp van strava een route waarmee je het woord "GITO" vormt., Vergelijk de prijs van 3 dezelfde producten (zelfde hoeveelheid) in 2 verschillende winkels., Maak een foto van een hoog gebouw en schat hoe hoog dit gebouw is., Maak een foto van 5 dieren die je tegenkomt op een wandeling., Maak een foto van 4 gevaarlijke verkeerssituaties in je buurt., Ga op zoek naar 2 verschillende ziekenfondsen hier in de buurt en maak een foto van de gebouwen., Maak een foto van het gemeentehuis in jouw gemeente., Breng een bezoekje aan de bib in je gemeente en ga daar op zoek naar een reisgids en een fantasy boek en maak er een foto van., Waar kan je als jongere terecht als je het mentaal even moeilijk hebt? Neem een selfie voor dat gebouw., Ga op zoek naar 4 verschillende bankkantoren in je buurt., Ga naar een vertrekbord van een wandeling van Natuurpunt en neem een selfie of een foto met jouw GITO-pull., Ga naar de dichtstbijzijnde bushalte die richting Leuven rijdt. Zorg dat de naam van de bushalte goed in beeld is. Neem ook een foto van de uurregeling en wijs met je vinger aan hoe laat de bus die dag zal komen., Ga naar een uitzendbureau waar ze studentenjobs aanbieden en neem een selfie voor het kantoor., Maak een filmpje terwijl je afval opruimt. (Vergeet nadien jouw handen niet te wassen!) and Roep zo luid mogelijk “het GITO is de beste school ter wereld!” en film dit..

More like this:

VISO BINGO | De Asociale Richiard Bingo | FSR BINGO | Volle rij = Bier! | Klusklas Bingo Kaart | Gemert 11 Bingokaart Brugge

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.