Maak een filmpjeterwijl je afvalopruimt. (Vergeetnadien jouwhanden niet tewassen!)  Ga naar eenuitzendbureau waarze studentenjobsaanbieden en neemeen selfie voor hetkantoor. Maak een fotovan een hooggebouw enschat hoe hoogdit gebouw is. Maak een fotovan hetgemeentehuisin jouwgemeente. Maak eengezondesnack(foto!) Ga naar eenvertrekbord van eenwandeling vanNatuurpunt en neemeen selfie of een fotomet jouw GITO-pull. Ga op zoek naar 2verschillendeziekenfondsen hierin de buurt enmaak een foto vande gebouwen. Waar kan je alsjongere terecht alsje het mentaal evenmoeilijk hebt?Neem een selfievoor dat gebouw. Breng een bezoekjeaan de bib in jegemeente en ga daarop zoek naar eenreisgids en eenfantasy boek enmaak er een fotovan.Maak een fotovan 5 dierendie jetegenkomt opeen wandeling.  Ga naar de dichtstbijzijndebushalte die richtingLeuven rijdt. Zorg dat denaam van de bushaltegoed in beeld is. Neem ookeen foto van de uurregelingen wijs met je vinger aanhoe laat de bus die dag zalkomen. Vergelijk de prijsvan 3 dezelfdeproducten (zelfdehoeveelheid) in 2verschillendewinkels. Ga op zoeknaar 4verschillendebankkantorenin je buurt. Maak een fotovan 4gevaarlijkeverkeerssituatiesin je buurt. Roep zo luidmogelijk “hetGITO is debeste school terwereld!” en filmdit.Maak metbehulp vanstrava een routewaarmee je hetwoord "GITO"vormt.  Maak een filmpjeterwijl je afvalopruimt. (Vergeetnadien jouwhanden niet tewassen!)  Ga naar eenuitzendbureau waarze studentenjobsaanbieden en neemeen selfie voor hetkantoor. Maak een fotovan een hooggebouw enschat hoe hoogdit gebouw is. Maak een fotovan hetgemeentehuisin jouwgemeente. Maak eengezondesnack(foto!) Ga naar eenvertrekbord van eenwandeling vanNatuurpunt en neemeen selfie of een fotomet jouw GITO-pull. Ga op zoek naar 2verschillendeziekenfondsen hierin de buurt enmaak een foto vande gebouwen. Waar kan je alsjongere terecht alsje het mentaal evenmoeilijk hebt?Neem een selfievoor dat gebouw. Breng een bezoekjeaan de bib in jegemeente en ga daarop zoek naar eenreisgids en eenfantasy boek enmaak er een fotovan.Maak een fotovan 5 dierendie jetegenkomt opeen wandeling.  Ga naar de dichtstbijzijndebushalte die richtingLeuven rijdt. Zorg dat denaam van de bushaltegoed in beeld is. Neem ookeen foto van de uurregelingen wijs met je vinger aanhoe laat de bus die dag zalkomen. Vergelijk de prijsvan 3 dezelfdeproducten (zelfdehoeveelheid) in 2verschillendewinkels. Ga op zoeknaar 4verschillendebankkantorenin je buurt. Maak een fotovan 4gevaarlijkeverkeerssituatiesin je buurt. Roep zo luidmogelijk “hetGITO is debeste school terwereld!” en filmdit.Maak metbehulp vanstrava een routewaarmee je hetwoord "GITO"vormt. 

GITO-Bingo! - Call List

(Print) Use this randomly generated list as your call list when playing the game. There is no need to say the BINGO column name. Place some kind of mark (like an X, a checkmark, a dot, tally mark, etc) on each cell as you announce it, to keep track. You can also cut out each item, place them in a bag and pull words from the bag.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
  1. Maak een filmpje terwijl je afval opruimt. (Vergeet nadien jouw handen niet te wassen!)
  2. Ga naar een uitzendbureau waar ze studentenjobs aanbieden en neem een selfie voor het kantoor.
  3. Maak een foto van een hoog gebouw en schat hoe hoog dit gebouw is.
  4. Maak een foto van het gemeentehuis in jouw gemeente.
  5. Maak een gezonde snack (foto!)
  6. Ga naar een vertrekbord van een wandeling van Natuurpunt en neem een selfie of een foto met jouw GITO-pull.
  7. Ga op zoek naar 2 verschillende ziekenfondsen hier in de buurt en maak een foto van de gebouwen.
  8. Waar kan je als jongere terecht als je het mentaal even moeilijk hebt? Neem een selfie voor dat gebouw.
  9. Breng een bezoekje aan de bib in je gemeente en ga daar op zoek naar een reisgids en een fantasy boek en maak er een foto van.
  10. Maak een foto van 5 dieren die je tegenkomt op een wandeling.
  11. Ga naar de dichtstbijzijnde bushalte die richting Leuven rijdt. Zorg dat de naam van de bushalte goed in beeld is. Neem ook een foto van de uurregeling en wijs met je vinger aan hoe laat de bus die dag zal komen.
  12. Vergelijk de prijs van 3 dezelfde producten (zelfde hoeveelheid) in 2 verschillende winkels.
  13. Ga op zoek naar 4 verschillende bankkantoren in je buurt.
  14. Maak een foto van 4 gevaarlijke verkeerssituaties in je buurt.
  15. Roep zo luid mogelijk “het GITO is de beste school ter wereld!” en film dit.
  16. Maak met behulp van strava een route waarmee je het woord "GITO" vormt.