deMF apres ski bingo!

deMF apres ski bingo! Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 14 words: op de middelbare school kon je bij mij je wiet kopen, ik heb een keer een barkruk uit een café gejat, Ik wilde graag een hele grote kweekbak voor m'n plantjes. Duur! Dus toen ze bij de kassa alleen de deksel scanden, heb ik niks gezegd..., een vriendin die op de parfum afdeling van de V&D werkte, gaf mij wel eens een flesje parfum 'cadeau' in ruil voor een Disney film (ik werkte in de Bart Smit), ik heb op mijn 14e heel wat Breezers achterover getikt in de discotheek (voor 21+), ik heb een keer een kluisje met douche munten gekraakt op de camping. Zo konden we wel 6 weken met de hele vriendengroep gratis douchen, ik heb een illegaal krantenbaantje gehad. Omdat ik nog veel te jong was om te werken, nam ik gewoon het werk van m'n broer over. Hij maakte het geld daarna weer naar mij over!, ik heb een keer een illegale rave georganiseerd in een natuurgebied, ik heb ooit twee dagen in een advocaten kantoor in New York gewerkt. Daar moest ik de deuren schilderen. En terwijl iedereen daar gewoon aan het werk was op kantoor, konden ze ook zien dat ik dat dus nog nooit had gedaan...., ik ben store manager geweest bij een tassenwinkel, ik heb als rendier in de supermarkt gestaan om coca cola te promoten, Ik heb een keer zo'n enorme poster uit een bushokje gejat. Die hangt nu nog steeds in het raam in de schuur!, ik heb een keer graffiti gespoten op de basisschool van een vriendin and ik heb bij een callcenter veel te dure abonnementen aangesmeerd aan bejaarden.

More like this:

Stop! Is jouw website zwetsbestendig? | Leerlingbespreking november '20 | Leerlingbespreking november '20 | Vergader BINGO | Mindset

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.