TAKEOFF 2021

TAKEOFF 2021 Bingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: Prata med någon som har varit på utbytes termin/år., Någon vid ditt bord pratar om sommarjobb., TAKEOFF ansvarig Maja Westberg håller tal., Prata med en företagsrepresentant som har jobbat på företaget i mer än 5 år, Prata med någon från T-20, Någon pratar om sitt ex-jobb., En företagsrepresentant håller tal., Prata med någon från T-17, Någon pratar om sitt kex-jobb., Någon pratar om sitt masterval., Prata med någon från T-16, Prata med en företagsrepresentant som har jobbat i företaget i mindre än 5 år, Du har skapat en ny kontakt på LinkedIn, Prata med någon från T-18, Prata med någon som inte har studerat på KTH., Prata med någon som har jobbat utomlands., Prata med någon från T-19, Någon berättar om varför det valde Farkostteknik., Någon berättar om en innovativ lösning som hen har kommit på., Fråga en företagsrepresentant om varför hen lockades till sin nuvarande arbetsgivare., Du följer @takeoffkth på instagram, Fråga en företagsrepresentant om hur de jobbar med hållbarhet., Fråga en företagsrepresentant om hur de jobbar med inkludering och diversifiering., Någon pratar om möjliga internships eller traineeprogram på ett av företagen. and Prata med någon från T-21.

More like this:

TAKEOFF 2021 | Hitta någon som... | Mingelbingo! | EXAMEN BINGO | Allt kan hända under en kväll. När du har en lodrät eller vågrät rad ropar du BINGO!

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.