Schrijven - Leerdoelen klas 2

Schrijven - Leerdoelen klas 2 Bingo Card
Preview

This bingo card has 32 words: Deze inleiding maakt het leespubliek nieuwsgierig en kondigt de inhoud van de tekst aan., 🌟, Pakkende titel & passende tussenkopjes (deelonderwerp / pakkende woordgroep / vraag)., De toon van deze tekst sluit aan bij het publiek en het tekstdoel., ✨, In deze tekst staan hoofdletters en punten waar ze horen & maken leestekens de tekst begrijpelijk., Dit slot bevat de hoofdgedachte en rondt de tekst af., 🌈, De alinea's in de kern bestaan uit 5-6 zinnen die logisch op elkaar volgen., De werkwoorden in deze tekst zijn goed gespeld., De alinea's in de kern hebben ieder ÊÊn duidelijk deelonderwerp en een kernzin aan het begin., ☀ī¸, De gebruikte bronnen staan onder de tekst genoemd., In deze tekst blijf ik bij mijn tekstdoel., ⚡ī¸, In deze tekst werk ik het onderwerp uit in duidelijke, afgeronde deelonderwerpen., Deze inleiding maakt het leespubliek nieuwsgierig en kondigt de inhoud van de tekst aan., 🌟, Pakkende titel & passende tussenkopjes (deelonderwerp / pakkende woordgroep / vraag)., De toon van deze tekst sluit aan bij het publiek en het tekstdoel., ✨, In deze tekst staan hoofdletters en punten waar ze horen & maken leestekens de tekst begrijpelijk., Dit slot bevat de hoofdgedachte en rondt de tekst af., 🌈, De werkwoorden in deze tekst zijn goed gespeld., De alinea's in de kern hebben ieder ÊÊn duidelijk deelonderwerp en een kernzin aan het begin., ☀ī¸, De gebruikte bronnen staan onder de tekst genoemd., In deze tekst blijf ik bij mijn tekstdoel., ⚡ī¸, In deze tekst werk ik het onderwerp uit in duidelijke, afgeronde deelonderwerpen. and De alinea's in de kern bestaan uit 5-6 zinnen die logisch op elkaar volgen..

⚠ This card has duplicate items: Deze inleiding maakt het leespubliek nieuwsgierig en kondigt de inhoud van de tekst aan. (2), 🌟 (2), Pakkende titel & passende tussenkopjes (deelonderwerp / pakkende woordgroep / vraag). (2), De toon van deze tekst sluit aan bij het publiek en het tekstdoel. (2), ✨ (2), In deze tekst staan hoofdletters en punten waar ze horen & maken leestekens de tekst begrijpelijk. (2), Dit slot bevat de hoofdgedachte en rondt de tekst af. (2), 🌈 (2), De alinea's in de kern bestaan uit 5-6 zinnen die logisch op elkaar volgen. (2), De werkwoorden in deze tekst zijn goed gespeld. (2), De alinea's in de kern hebben ieder ÊÊn duidelijk deelonderwerp en een kernzin aan het begin. (2), ☀ī¸ (2), De gebruikte bronnen staan onder de tekst genoemd. (2), In deze tekst blijf ik bij mijn tekstdoel. (2), ⚡ī¸ (2), In deze tekst werk ik het onderwerp uit in duidelijke, afgeronde deelonderwerpen. (2)

More like this:

STAMGROEP BINGO | Stop! Is jouw website zwetsbestendig? | Leerlingbespreking | Familie Kempen! | Stagenawerking

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.