Kóruspróba Bingo

Kóruspróba Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: 19:00-ig kevesebb mint 10 ember van a teremben, Megszólal egy telefon a próbán, Ihász dumál beéneklés alatt, Riki beszól a kiejtés miatt, A basszus rossz ritmusban énekel, Jutkáék dumálnak a beéneklés alatt, "Hol vagyunk?", Valaki beleénekel egy szünetbe, Laci sztorizik, Flóra lepisszeg valakit, Valaki tovább énekel miután Laci leintett, Valakinél nincs kotta, "Az altok énekeljenek bátrabban", Több mint 3-szor eléneklünk egy pár ütemes szekciót, Az altok besegítenek a tenornak, Laci ránk szól hogy ne beszéljünk, Ferike elkavarodik a kíséretben, Valaki elrontja a szöveget, Levi azt mondja hogy "erről van szó"/"persze", Valaki rajzol a kottába/leír valami aranyköpést, Marika kinyilatkoztat valamit, A szoprán szólampróbát kér mert valami "nincs meg", Monyesz mond egy béna viccet and "urakat kérem csak".

More like this:

Szoc-Pályázat szekcióóó | Shitbox Bingo | illegal rave bingo | kRiNgÉ SHOW KÁEMKÁ módra :doggo: (képzeld ide) | Keress valakit...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.