Bingo woo woo woo

Bingo woo woo woo Bingo Card
Preview

This bingo card has 26 words: Få en Jönsson att säga att du ser söt ut, Hitta någon som sett Rasmus naken som inte är en familjemedlem, Hitta någon som sett Mathilda naken som ej är en familjemedlem, Hitta alla Mathildas syskon, Hitta de tre äldsta i sällskapet, Hitta en dansk, Hitta någon som har varit utomlands med brudgummen, Hitta någon som bär linser, Hitta Amanda Johanssen, Hälsa på en Jönsson, Hälsa på någon du inte känner, Skåla med en Johanssen, Hitta någon med blå strumpor, Skåla med en Pärli, Hitta Julia Pärli, Hitta någon som varit på 2 bröllop i år redan, Hitta någon som har varit utomlands med bruden, Hitta någon som aldrig har bott i skåne, Hitta någon som spelar ett instrument, Ta en selfie med brudgummens far, Hitta någon som har jobbat med brudgummen, Hitta någon som har jobbat med bruden, Hitta någon som har varit utomlands med brudgummen, Ta en selfie med brudens mor, Ta en selfie med brudens far and Ta en selfie med brudgummens mor.

⚠ This card has duplicate items: Hitta någon som har varit utomlands med brudgummen (2)

More like this:

Mingla runt och hitta en person som passar för varje påstående. När du har kryssat 5 påståenden i rad ropar du BINGO! Om du frågar samma person om flera påståenden är det FUSK! | #kallström19 bingo | ❤️ Frida & Joakim 💍 | Hitta en gäst som... | ICEBREAKER BINGO

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.