Ances

Ances Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Fotogrāfija ar vīrieti virs 70., Persona, kura runā franciski., Persona, kuram šajā gadā arī ir kāzas., Aptauja: Vīrieši 20-39. Kādus prezervatīvus izvēlēties (vismaz 10 dalībnieki), Persona, kura bijusi Berlīnē., Viena buča uz vaiga par 1 EUR, Persona, kura bijusi Ziepniek-kalnā., Pulsa pārbaude kādam., Viena deja ar kādu., Fotogrāfija ar kādu, kuram ir 3 bērni., Persona ar prezervatīvu makā., Persona, kura zin ko nozīmē GRAND BATMAN, Persona, kura dejojusi tautas dejas., Persona, kurai patīk Coldplay., Noskaidrot, cikos policists Vecrīgā beidz darbu., Fotogrāfija ar pāri, kuri svinēja 10 kāzu gadus., Persona, kura bijusi Kandavā., Iedzert ar jauku kungu gados Nikolašku. Ar visu procedūru., Persona, kura piedalījusies deju svētkos., Persona, kura bijusi Positivus 2009, Fotogrāfija ar personu, kurai ir bārda., Kompliments vīriešiem 20, 45 un 50 gv., Viens apskāviens par 50 centiem and Persona ar tetovējumu , neredzamā vietā.

More like this:

Ainārs | Kāzu Bingo: Atrodi kādu kurš.. | Vecomammai 80 | Iegūsti parakstu no kāda, kam atbilst lauciņā esošais! | Lauras un Riharda kāzu bingo 21.08.2021

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.