Mingelbingo

Mingelbingo Card
Preview

This bingo card has 30 words: Är rädd för spindlar, Någon som gillar tv-spel, Gillar sur-strömming, Har varit i Japan, Tycker om lakrits, Har aldrig varit på Öland, Har varit på Medeltidsveckan i Visby, Har aldrig sett en Sagan om ringen-film, Vaknade före klockan åtta i morse, Har skostorlek 36, Kan minst tio ord på latin, Har nya skor på sig, Har varit i minst fyra olika världsdelar, Luktar gott, Kan spela ett blåsinstrument, Har varit i Berlin, Är släkt med brudgummen, Lyssnar ofta på klassisk musik, Har varit utklädd till superhjälte, Har spelat handboll, Har tre eller fler syskon, Har svårt att skilja på höger och vänster, Är släkt med bruden, Har hund hemma, Har varit på inspelning av ett TV-program, Ogillar koriander, Har katt hemma, Spelar golf, Har gått på universitetet med bruden and Har gått på universitetet med brudgummen.

More like this:

Mingelbingo | 40+40 år | Mingelbingoo | Mingla runt och hitta en person som passar för varje påstående. När du har kryssat 5 påståenden i rad ropar du BINGO! Om du frågar samma person om flera påståenden är det FUSK! | Lära känna-bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.