De Grote Garagisten Bingo!

De Grote Garagisten Bingo! Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Amerikaan: Jullie moeten echt eens investeren in fietsen met meer vering!, Op de waterland graag een eigen fiets voor mijn 4-jarige dochter uit India, dat kan ze wel!, Kunnen we hier misschien één tas achterlaten? Ja? *roept de 26 andere mensen uit de groep die elk met een grote koffer binnenkomen*, Anje aan de telefoon krijgen die zegt: haaai met Anje, haaai haai hai hai ja hai jaa., Iemand van een groep Nederlanders uut 't Oosten: voor mij graag een elektrische fiets! (lacht hard), Mijn god die terugtraprem is eng, ik heb niet op een fiets gezeten sinds ik 6 was (nerveus gelach), De banden subtiel extra checken zodat die hele dikke man niet meteen op de velg rijdt., Een kwaad appje van Martin krijgen omdat het vuilnis niet buiten staat/ de deur niet op slot was, Zit hier een internetcafé? Ze zeiden om de hoek dat je hier kon internetten., *Om 10:21* Waar is onze gids? Je zei dat hij om tien voor half buiten zou staan!, Om 5 uur 's middags: “Hey we willen vandaag graag een tour doen, wat kan je voor ons regelen?”, Uitleggen hoe het ringslot werkt, waarna de klant de sleutel in zijn zak steekt en weg wil rijden. “Hee meneer hij doet het niet hoor!”, Doe voor Jannie maar één zonder zadel, dan zit ze stabiel! (andere leden van de damesclub schateren als kalkoenen), Halfgrappend: for me the best bike!, Man van in de 20 brengt fiets terug met een slag als een winkelhaak: “Oh, niet gemerkt, dat was al zo!”, Mijn vrouw kan niet goed fietsen, doen jullie tandems? Niet? Kan ze dan in de bakfiets?, Wat als ik jou nou een kopie van mijn ID geef en verder niks, als borg?, Verhuren jullie ook scooters? Nee? Oh... *blik die verraadt dat ze al veel te lang zonder resultaat naar scooters op zoek zijn*, Zuid-Amerikanen om half 6: kut gaan jullie al om 6 uur dicht? Nou een kort rondje dan. (Om 6 uur zijn ze nog niet terug), Heb je ook een rode? Hahahahahaha, Cees komt langs in een hemd dat ooit wit was. Hij maakt een grap over hoe je nooit hard moet werken en probeert je een stevige en veel te lange handdruk te geven., Ik snap niet hoe m'n fiets gejat is, ik was maar 5 minuutjes de coffeeshop in..., Onbeleefde Indiër of Israeli: Give me one bike. Can you make me good price? and Mr van der Heijde komt binnenlopen en laat zijn dressuurkaart als borg achter (met optioneel verhaal over paarden trainen en depressie).

More like this:

Aan het woord: tot 'Technologische ontwikkelingen' | Leerlingbespreking november '20 | Leerlingbespreking november '20 | Zeuren doe je zo! | HBingo!

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.