Leesbingo

Leesbingo Card
Preview

This bingo card has 1 images and 32 words: Ik lees 5 minuten luidop., Ik lees 10 minuten stil., Ik lees voor aan mama of papa., Ik lees voor aan oma of opa., Ik lees voor aan broer of zus., Ik lees in mijn bed., Ik lees in de zetel., Ik lees aan tafel., Ik heb een heel boek uitgelezen., Ik lees voor het slapen., Ik lees met mijn pyjama aan., Ik lees op het toilet., Ik lees op een donderdag., Ik lees op een vrijdag., Ik lees met een zaklamp., Ik lees voor het eten., Ik lees in de tuin., Ik lees in een boek uit de bib., Ik lees op mijn favoriete plekje., Ik vertel waarover ik gelezen heb., Mama/papa leest mij voor., Ik lees in een weetboek., Ik lees met een gek stemmetje., We lezen om beurt een stukje., Ik lees na het eten., Ik lees op een maandag., Ik lees voor mijn favoriete knuffel., Ik lees op een dinsdag., Ik lees op een woensdag., Ik lees op een zondag., Ik lees een blad twee keer. and Ik lees op een zaterdag..

More like this:

Boeken Lees Bingo Groep 4/5 Juf Willemijn | Boeken Lees Bingo | Ik lees 15 minuten ... | Leesbingo | Ik lees in de vakantie...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.