Kick-off 'House of Talent'

Kick-off 'House of Talent' Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: 1. Verzamel een visitekaartje van een professional, 2. Welk bedrijf heeft openstaande vacature(s)?, 3. Vind een professional die heeft gestapeld (MBO → HBO), 4. Noteer de naam van een HR manager, 5. Zoek een professional die een ‘carrière switch’ heeft gemaakt, 6. Zoek een bedrijf die nog een of meerdere stagiaire(s) zoekt, 7. Vraag aan een professional voor wie hij een rolmodel is, 8. Vind een professional die naar het buitenland moet reizen voor zijn/haar werk, 9. Maak een selfie met een CEO/ directeur /voorzitter, 10. Vraag een professional waar hij/ zij stage heeft gelopen, 11. Vraag aan een professional om zijn werkdag te omschrijven, 12. Zoek een professional die vandaag zijn/haar certificaat uitgereikt krijgt, 13. Vraag aan een professional welke extraatjes en voorzieningen zijn baan heeft, 14. Vind een professional die op ‘LinkedIn’ zit en vraag of je diegene eventueel mag toevoegen, 15. Kom erachter welk beroep een willekeurige professional heeft, 16. Vraag aan een professional welk bijzonder talent hij/zij heeft, 17. Vraag een professional welke vaardigheden belangrijk zijn in zijn/haar werk, 18. Vraag aan een professional welke kwaliteiten nodig zijn in zijn/haar beroep, 19. Vraag een professional om tips voor het maken van een goede 1e indruk, 20. Vraag aan een professional welke werkzaamheden stagiaires in hun bedrijf doen, 21. Vraag aan een professional welke wijze woorden zijn/ haar ‘jongere ik’ met je wilt delen, 22. Vraag aan een professional wat de minder leuke dingen aan zijn beroep zijn, 23. Vind een professional die in de ‘detailhandel’ werkt. Noteer in welke functie. and 24. Vraag aan een professional welke opleiding hij/zij heeft afgerond.

More like this:

I WANT TO GET TO KNOW YOU!! | De Wit familie reünie | Let's play | Speel De MARQ Bingo!! | Aan het woord: tot 'Technologische ontwikkelingen'

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.